Els veïns d'es Pratet podran deixar el seu vehicle a l'aparcament després de pagar 180 euros anualment


Actualizado 30/7/2010 21:37:51 CET

Podran accedir a abonaments anuals per un preu de 180 euros, "lleugerament superior al de la zona blava"

EIVISSA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament d'Eivissa i els propietaris del nou pàrquing del barri d'es Pratet han arribat a un acord per facilitar places d'estacionament als veïns d'aquesta zona, de manera que els residents en aquest enclavament de la ciutat podran accedir als aparcaments d'aquest pàrquing mitjançant l'obtenció d'un abonament a anual de 180 euros.

Des de la Corporació municipal han detallat que, al principi, els responsables del pàrquing es van comprometre a reservar un centenar de places per als residents, però finalment "el consistori ha aconseguit que els veïns puguin accedir a 120 places".

L'Ajuntament ha reconegut que la tarifa imposada per aquests aparcaments és "lleugerament superior al de la zona blava".

Així i tot, ho han justificat adduint que "els serveis que disposaran els veïns també són molt millors, ja que tindran gairebé garantit l'aparcament perquè les places seran reservades".

A més, el consistori ha remarcat que es tracta d'una zona asfaltada, il·luminada i vigilada, "el que garanteix la seguretat dels vehicles i dels seus usuaris".

Des del Govern municipal han assegurat que els propietaris del pàrquing s'han compromès a condicionar el solar de l'antiga plaça de toros per donar-li un ús públic fins que puguin portar-se a terme les obres per construir un pàrquing subterrani i un jardí en aquests terrenys.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Vicent Torres, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord, que "garanteix una bona dotació d'aparcaments per a es Pratet, un barri que patia importants problemes de mobilitat".