EMAYA netejarà a partir d'aquest divendres 40 punts de contenidors en 30 carrers del centre de Palma


Actualizado 19/8/2011 15:51:21 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Ago. (EUROPA PRESS) -

Emaya netejarà a partir d'aquest divendres i per primera vegada la superfície de 40 punts de contenidors distribuïts al llarg de 30 carrers i places de la ciutat, de manera que aquesta actuació, que continuarà al llarg de la setmana que ve, respon a la voluntat del nou equip de Govern municipal de "millorar l'estat de la neteja al centre de la capital balear coincidint amb el moment de major activitat turística".

Així, en un comunicat, Emaya ha recordat que afronta per primera vegada la temporada turística sense l'habitual reforç de temporada compost per 150 persones, el que s'ha traduït en un "sobreesforç" per part del personal de l'empresa.

D'altra banda, ha detallat que aquesta actuació conjunta dels departaments de Neteja i Recollida de l'Àrea de Medi Ambient de Emaya consistirà a netejar amb un equip d'aigua a pressió i condicionar la superfície que ocupen el centenar de contenidors distribuïts en els esmentats 40 punts de recollida.

Per a aquesta operació, Emaya comptarà, a més del citat equip d'aigua a pressió, amb un camió grua, que tindrà la missió d'elevar els contenidors per facilitar la neteja de la superfície que ocupen, així com la seva zona d'influència.

Concretament, els 40 punts de contenidors es troben distribuïts al llarg dels carrers Conquistador, Constitució, Palau Reial, Pare Nadal, Morey, Tous i Maroto, Monsenyor Palmer, Bisbe Campins, Bonaire, Baró Sta. Maria del Sepulcre, Bisbe Perelló, Cardenal Pou, Comtat del Rosselló, Convent dels Caputxins, Escola Graduada, Porta Pintada, Porta de Santa Catalina, Porta de Sant Antoni, Rambla dels Ducs de Palma, Passeig des Born, Passeig Sagrera, Passeig Mallorca i les places del Mercat, Bisbe Berenguer Palou, Santa Eulàlia, Ses Voltes, Drassana, Sa Llotja, l'Hospital i l'Oliverar.