Endesa inverteix 85.000 euros en obres de millora i manteniment de la línia de mitjana tensió de Manacor


Actualizado 21/8/2009 20:54:25 CET

PALMA DE MALLORCA, 21 Ago. (EUROPA PRESS) -

Endesa ha invertit un total de 84.947 euros en diverses obres de millora i manteniment en la línia elèctrica de mitjana tensió de la subestació de Manacor, que proporciona energia al municipi de Felanitx i a algunes zones rurals pròximes.

En un comunicat difós avui, la companyia elèctrica ha assenyalat que els treballs han consistit en el canvi dels aïllaments tradicionals de la línia aèria de distribució d'energia elèctrica per altres de material polimèric d'alta tensió. Aquests nous aïlladors ofereixen, segons Endesa, un millor comportament davant de la humitat i la corrosió a causa d'elements ambientals adversos.

A aquesta actuació principal ha de sumar-se la substitució d'alguns suports de fusta i la renovació de sis seccionadors del model antic per altres d'última tecnologia de fabricació. En concret, aquestes obres s'emmarquen en la campanya d'Endesa de renovació i millora de la xarxa elèctrica de mitjana i baixa tensió als municipis de l'illa.

Tal com van subratllar des de l'empresa, amb aquestes actuacions en les infraestructures de la línia de mitjana tensió de la subestació de Manacor, s'augmenta i millora la capacitat de la xarxa de distribució d'energia elèctrica que reben els 2.837 clients de la població de Felanitx i les zones pròximes que s'alimenten directament d'aquesta línia.