Esquerra critica que l'Ajuntament de Pollença "inaugura" obres "amb múltiples" barreres arquitectòniques


Publicado 5/5/2008 18:38:45CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) -

Esquerra-Pollença ha criticat avui que l'Ajuntament del municipi mallorquí de Pollença va inaugurar el passat dia 25 d'abril un nou aparcament entre els carrers de la població Vicenç Buades i Rotger de Flor del Port de Pollença que presenta "nombroses" barreres arquitectòniques.

En un comunicat, el partit nacionalista va considerar "molt positiu" que s'executin obres per oferir "un millor servei als ciutadans", com la construcció d'un aparcament o un parc infantil. "A més de l'excessiu cost, les citades obres, que sobrepassen els 192.000 euros, van ser inaugurades oficialment per part del Govern municipal sense tenir en compte el que marca actualment la Llei per facilitar la mobilitat als ciutadans amb discapacitat o persones amb cotxets", va afegir.

Així, el president d'Esquerra-Pollença, Miquel Àngel Sureda, va declarar que per aquesta raó demanen que en el nou aparcament "s'eliminin els esglaons de les voreres per travessar el pas de vianants de l'entrada del pàrquing i que les voreres rebaixades per travessar el carrer estiguin al nivell de l'asfalt".

"El compromís del regidor d'Urbanisme i de la regidora del Port de Pollença i Serveis Socials a les eleccions municipals era posar en marxa l'eliminació de la gran quantitat de barreres arquitectòniques que hi ha al municipi, pel que vam demanar que es presenti el projecte de l'equip de govern per facilitar la vida dels ciutadans", va recordar Sureda.