Estaràs critica que la visita de De la Vega no es concretés en cap projecte i exigeix resultats al Govern central


Actualizado 20/4/2009 16:53:19 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Abr. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, ha indicat avui que "esperaven molt més" de la visita de la vicepresidenta primera del Govern, Maria Teresa Fernández de la Vega, a Balears i ha criticat que aquesta no es traduís en projectes concrets per a l'arxipèlag, pel que va reclamar resultats al Govern central, cosa amb la qual les illes ja haurien de comptar després de cinc anys de José Luis Rodríguez Zapatero com a president, ha considerat la popular.

Així ho ha indicat Estaràs en roda de premsa, qui a més ha assenyalat que De la Vega ha dit "que estudiarà" algunes propostes com la reducció de les taxes aeroportuàries, quan després de cinc anys en el Govern, el PP exigeix que "escoltin, executin, resolguin i tinguin resultats".

Així, ha assenyalat que la reunió entre De la Vega i el president del Govern, Francesc Antich, s'emmarca al "període preelectoral" i ha recordat que l'exministre de Sanitat, Bernat Soria, va prometre en la seva visita en febrer del 2008, que estudiarien el cofinançament de l'Hospital de Son Espases. Així, la 'popular' ha afirmat que probablement la "possibilitat d'estudi" de la vicepresidenta també "acabi en sac foradat".

En aquest mateix sentit, es va referir a la pròxima visita del vicepresident tercer del Govern i responsable de Cooperació Territorial, Manuel Chaves, i va manifestar que Balears porta cinc anys parlant d'"inversions incomplertes" com són, segons va especificar, els convenis de carreteres, el tren, la cogestió aeroportuària, el servei públic interilles, la reforma de la Platja de Palma o la reducció de les taxes aeroportuàries.