Estaràs pren possessió com a portaveu del PP espanyol a la comissió de Desenvolupament Regional al Parlament Europeu


Actualizado 20/7/2009 20:18:47 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Partit Popular i europarlamentària Rosa Estaràs, va prendre avui possessió com a portaveu titular del PP espanyol a la comissió de Desenvolupament Regional al parlament Europeu.

Segons un comunicat, la importància de la comissió ve determinada pel fet que és la primera instància de debat dels pressupostos dels Fons de Cohesió que la Comunitat Europea aporta a les regions per contribuir al seu desenvolupament.

Alhora, en aquesta Comissió se substancien les relacions del Parlament Europeu amb el Comitè de Regions i amb les regions ultraperifèriques i insulars i és competent sobre la coordinació dels instruments estructurals de la Unió.

Precisament en matèria de suport a les regions insulars, Estaràs està mantenint un ampli programa de contactes amb diferents europarlamentaris, en el si de la Comissió, amb la finalitat de reactivar les ajudes als territoris insulars, de les quals puguin beneficiar-se Balears.

D'altra banda, Estaràs també forma part de la Comissió de Turisme i Transports, de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere i de la Comissió de drets humans.