Estaràs sol·licita a Antich visitar les obres del nou hospital de Son Espases


Actualizado 8/8/2008 14:37:33 CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Ago. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, va remetre aquest matí una carta al president del Govern, Francesc Antich, per sol·licitar-li poder visitar les obres que s'estan realitzant al solar de Son Espases per a la construcció del nou hospital de referència de les Balears.

En la missiva, Estaràs es dirigeix a Antich per comunicar-li que tant ella, en qualitat de portaveu del Grup Parlamentari, com la resta dels diputats populars, tenen "molt interès a conèixer el desenvolupament de les diferents obres que es porten a terme per construir el nou hospital".

"Amb aquesta finalitat prec que porteu a terme les gestions oportunes a fi i efecte que puguem fer una visita al nou complex hospitalari per a així comprovar, in situ, les obres portades a terme, el desenvolupament d'aquestes i els treballs que encara estan pendents", prossegueix la carta.

Estaràs, informa el PP en un comunicat, ha dirigit també una carta en el mateix sentit als responsable de la UTE que construeix el centre hospitalari -Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), Dragados, Llabrés Feliu i Melcior Mascaró-.