Fajarnés (PP) demana a Interior diversos informes sobre el balanç de la Comissió Mixta amb AENA a l'aeroport d'Eivissa


Actualizado 4/12/2008 14:41:04 CET

MADRID, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El diputat del PP per les Balears, Enrique Fajarnés, ha sol·licitat al Govern un informe detallat sobre el treball desenvolupat des del grup de coordinació de l'Aeroport d'Eivissa a la Comissió Mixta de Seguiment del conveni de col·laboració entre el ministeri de l'Interior i Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (AENA) durant els últims quatre anys.

El mateix Fajarnés va detallar a Europa Press que aquestes iniciatives que ha registrat al Congrés dels Diputats per conèixer si l'esmentada Comissió Mixta és "virtual o una realitat" així com analitzar que es compleixen les pertinents condicions de seguretat en l'aeròdrom.

A més el diputat popular ha sol·licitat també el conveni de col·laboració entre el ministeri de l'Interior i AENA així com les actes de les reunions del Grup de Coordinació del grup de coordinació durant els últims quatre anys.

Aquesta iniciativa s'uneix a les diverses preguntes escrites que ha formulat Fajarnés relativa a conèixer diversos aspectes relacionats amb l'aeroport d'Eivissa, com és el cas de l'execució pressupostària de la inversió estatal en l'aeròdrom.