La Feria de Abril de Palma arrenca demà amb la previsió de superar el mig milió de visitants


Actualizado 24/4/2008 19:54:54 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

La XIX edició de la Fira d'Abril de Palma que arrencarà demà pretén superar el mig milió de visitants durant els deu dies que estarà instal·lada al polígon de Son Rossinyol, una superfície de 30.000 metres quadrats en què s'instal·laran 30 casetes que pertanyeran en un 40 per cent a bars i discoteques de la capital i en un 60 per cent a diverses associacions i entitats sense ànim de lucre.

El president de la Casa d'Andalusia a Balears, Pedro Anaya, va manifestar que és un orgull poder organitzar després de 18 anys la fira, de la qual va dir, no és comparable amb la que s'organitza a Sevilla, ja que la de Palma representa l'aparador d'Andalusia cap els mallorquins.

Per la seva banda, Grosske va recordar que el consistori i la Casa d'Andalusia van tardar "només 30 segons" en decidir que fora la casa regional la que organitzés l'esdeveniment, ja que, segons va afirmar, és l'única entitat que pot estar autoritzada per a això. "Aquesta actuació està en la línia de fomentar la participació de la societat civil" va recalcar.

L'Ajuntament de Palma posarà durant els dies de la fira una línia d'autobús especial que recorrerà diverses barriades de la capital amb destí Son Rossinyol, i alhora s'ha habilitat un solar annex a la fira que permetrà albergar més de 6.000 automòbils, pels qui decideixin desplaçar-se en vehicle privat.