Ferrovial construirà les 14 habitatges de protecció oficial de Can Cantó (Eivissa)


Actualizado 30/7/2010 21:41:57 CET

EIVISSA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament d'Eivissa, a través de l'empresa pública Imvisa, ha adjudicat de manera provisional la construcció de les 14 habitatges de protecció oficial (HPO) de Can Cantó a l'empresa Ferrovial Agroman.

Aquests pisos, el cost d'edificació dels quals puja a 1.236.834 euros, es construiran en una parcel·la situada a l'encreuament del carrer Aubarca amb el carrer es Cubells.

El termini d'execució de les obres és d'onze mesos. Es tracta d'un edifici amb planta baixa i dos pisos amb quatre habitatges de tres dormitoris, nou amb dos dormitoris i una d'un sol dormitori.

Els seus preus oscil·len entre els 120.000 i els 168.000 euros. Les superfícies d'aquestes cases estan entre els 46 i els 70 metres quadrats.

Els arquitectes Christian Pons Piris i Antoni Castell Salvà, guanyadors del concurs d'idees convocat per l'Ajuntament d'Eivissa amb 'Corn de mar', s'han encarregat de dissenyar el projecte. El consistori ha recordat que es tracta de la tercera promoció de HPO que posa en marxa durant aquesta legislatura, després de la construcció de 38 habitatges en Platja d'en Bossa (ja acabats i adjudicats als seus propietaris) i una altra promoció de 30 pisos en Can Cantó, actualment en obres.