Fiol assegura estar "tranquil" amb la seva imputació i sentir-se "molt abonat" dins i fora del PP


Actualizado 7/2/2011 16:12:31 CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

El diputat del PP Francesc Fiol ha assegurat estar "tranquil" respecte a la seva imputació en el cas Palma Arena, en el marc del qual haurà de declarar divendres que ve, i ha dit que se sent "molt abonat" dins i fora del PP.

Així s'ha expressat el 'popular' en una roda de premsa convocada per informar de les iniciatives que contindrà el ple del Parlament d'aquest dimarts, on ha apuntat que divendres que ve explicarà "amb tot el gust" al jutge tot el que sap respecte a aquest assumpte.

Cal assenyalar que el jutge que instrueix el Cas Palma Arena, José Castro, va imputar a Fiol, qui va estar exconseller d'Educació i Cultura del Govern de Jaume Matas, així com a altres membres de l'Executiu en la passada legislatura per les suposades irregularitats que es podrien haver comès en l'adjudicació del Palau de l'Òpera de Palma a l'arquitecte valencià Santiago Calatrava.

Fiol no s'ha plantejat de moment que el jutge pogués dictar mesures cautelars contra ell, en el cas del qual ha afirmat que es posaria a disposició del partit i acataria les seves directrius. "Cap inconvenient a complir-les", ha postil·lat.

D'altra banda, cal recordar que el president del PP a Balears, José Ramón Bauzá, va establir la consigna que els militants que estiguessin imputats en un cas de suposada corrupció no podrien concórrer en les llistes electorals del PP en els pròxims comicis. Sobre aquesta qüestió, Fiol ha assenyalat que és un assumpte que ara mateix el preocupa "molt poc".

El parlamentari ha dit estar d'acord amb aquesta mesura, pel que ha indicat que si en el moment de confeccionar les llistes electorals es mantingués la seva imputació, no tindria "cap inconvenient" en no formar part de les mateixes.