Fiol diu que Bauzá no té por d'enfrontar-se a ningú al Parlament i "menys a Antich"


Actualizado 7/2/2011 16:18:59 CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

El diputat del PP Francesc Fiol ha assegurat que el president del PP i a partir de demà nou diputat del Grup Popular, José Ramón Bauzá, no té por d'enfrontar-se contra ningú en les sessions plenàries del Parlament, en les que debutarà aquest dimarts, i "menys", ha aclarit, al president del Govern, Francesc Antich.

"Estic segur que el senyor Bauzá no té cap por de ningú i, permetin-me que ho digui, menys al senyor Antich", al qual ha acusat d'estar "fora de la realitat" amb declaracions com la que "la crisi millorarà a Balears abans que en cap altre lloc gràcies a la gran gestió d'aquest govern", una manifestació de la qual ha dit que és "verdaderament per a nota".

Segons l'opinió de Fiol, el que pretén Antich amb acusacions com la que el PP es "trenca", no és cap altra que "soscavar la confiança del Grup Popular", si bé ha postil·lat que "no ho va a aconseguir".

Fiol ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual ha assenyalat que el fet que Bauzá exerceixi de parlamentari serà una experiència "molt interessant" i "profitosa".

El diputat ha recordat que Bauzá ja presidia el grup parlamentari del PP, tal com assenyalen els estatuts, de manera que ja acudia amb anterioritat a les reunions.

Cal assenyalar que Antoni pastor seguirà com portaveu del PP. Fiol ha indicat que el president dels 'populars' ocuparà el seu escó al Parlament de la manera que consideri "més convenient", i alhora ha apuntat que aquest assumpte tampoc li sembla "l'essencial".

Fiol ha insistit que no té "cap dubte" de la capacitat de Bauzá per debatre "amb qualsevol persona i també amb el senyor Antich". "No sé si això es produirà o no, però en qualsevol cas, jo crec que agitar aquestes pretensions l'únic que posa en relleu és la falta d'arguments" del Govern.

En aquesta línia, ha afegit que el Govern està "un poc noqueat" i "contra les cordes", i alhora ha assegurat que "no sap realment molt bé per on va".