La Fira d'Abril de Palma arrenca demà amb la previsió de superar el mig milió de visitants


Actualizado 24/4/2008 20:52:26 CET

(Aquesta notícia substitueix a l'anterior sobre el mateix tema)

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

La XIX edició de la Fira d'Abril de Palma arrencarà demà amb l'objectiu de superar el mig milió de visitants durant els deu dies que estarà instal·lada al polígon de Son Rossinyol, una superfície de 30.000 metres quadrats en què s'instal·laran 30 casetes que pertanyeran en un 40 % a bars i discoteques de la capital i en un 60 % a diverses associacions i entitats sense ànim de lucre.

Per al president de la Casa d'Andalusia a Balears, Pedro Anaya, és un orgull poder organitzar després de 18 anys la fira, que no és comparable amb la qual s'organitza a Sevilla, ja que la de Palma representa l'aparador d'Andalusia cap als mallorquins.

La Fira d'Abril és un esdeveniment que permet dinamitzar el teixit social de la ciutat i que pretén fomentar la participació dels ciutadans de Palma i de la resta de l'illa durant les pròximes setmanes.

L'Ajuntament de Palma posarà durant els dies de la fira una línia d'autobús especial que recorrerà diverses barriades de la capital amb destí Son Rossinyol, i alhora s'ha habilitat un solar annex a la fira que permetrà albergar més de 6.000 automòbils, per als qui decideixin desplaçar-se en vehicle privat.