Font aposta per deixar "treballar tranquil·lament" als jutges i fiscals perquè s'aclareixin "totes" les causes obertes


Actualizado 25/11/2009 15:08:36 CET

El portaveu del Consell es remet als portaveus del PP per aclarir si Matas hauria de donar explicacions en el si del partit després de les últimes revelacions referides el cas Palma Sorra

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) - -

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Jaume Font, va reiterar avui que cal deixar que "treballin tranquil·lament" els jutges i fiscals perquè es puguin aclarir com més aviat millor "totes" les causes obertes en les que estan implicats polítics de les Balears i que, segons ha admès, "són moltes i afecten gairebé tots els partits".

D'aquesta manera, "al final se sabrà si hi ha judicis o no hi ha judicis, perquè els primers interessats que tot s'aclareixi, a banda que ser nosaltres mateixos, -els que estem en una estructura com és el nostre partit-, també ho és la societat de les Balears, perquè la situació que estem vivint fa un any i vuit mesos és mala per al PP, però també és mala per a tots els partits, la qual cosa vol dir que també és mala per als ciutadans", va argumentar sobre aquesta qüestió.

Així es va pronunciar Font en roda de premsa després de ser preguntat si creu que el seu partit hauria de demanar explicacions a l'ex president del Govern i ex líder del PP, Jaume Matas, després de les dades que s'estan revelant en relació amb el Palma Sorra, i que estan sortint a llum arran de les declaracions d'algunes de les persones implicades en aquest cas.

"Col·laboració total amb el jutge i els fiscals que estan portant aquesta instrucció, amb això ho dic tot. I ho dic amb lletres grans, no m'escut en res", ha apuntat l'històric del PP, qui al seu torn ha defensat la mateixa posició que ell ve apuntant des de fa 18 mesos: "Respecte total a la Justícia, col·laboració total amb els fiscals i els jutges per a totes les coses es puguin aclarir".

A part d'aquestes consideracions, Font no va voler entrar en més detalls sobre la imputació de Matas i es va remetre als "representants de la seva formació" per aclarir quina és la posició del seu partit en aquest sentit. "Jo no sóc el portaveu del partit, de manera que les qüestions que hagi de valorar el partit entendran que no sigui jo qui les valori, perquè jo no he valorat res al llarg d'aquests dos anys i set mesos, amb la qual cosa no vaig a caure en la temptació de valorar ara", ha postil·lat.