Gairebé 500 reclusos de la presó de Palma participen en programes educatius


Actualizado 25/11/2009 16:29:46 CET

MADRID, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

Al voltant de 500 reclusos interns al centre penitenciari de Palma participen en programes educatius i de formació mentre compleixen la seva condemna.

Així ho detalla l'executiu central en resposta a la pregunta parlamentària formulada pel senador del PP per les Balears Joan Fageda, qui va sol·licitar informació sobre iniciatives educatives amb les quals compte al centre penitenciari de Palma de Mallorca.

En la seva resposta, el Ministeri d'Interior explica al senador que els programes per a interns es dissenyen a la Junta de Tractament del centre penitenciari, que al seu torn té una programació general d'activitats i amb una programació específica per al període d'estiu.

Pel que fa al balanç dels programes formatius, el Govern exposa que 154 reclusos participen en programes d'ensenyaments inicials, mentre que 85 interns estan inscrits en les iniciatives de consolidació.

D'altra banda, 101 reclusos participen en els programes sobre educació secundària mentre que dos interns ho fan a l'orientat al Batxillerat. A més, 13 presos participen en el programa de Formació Professional i 20 a l'habilitat amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). Finalment, 108 reclusos participen en altres programes educatius.