Gesa destina 64.000 euros a millorar la qualitat del subministrament a clients de Cas Concos des Cavaller a Felanitx


Actualizado 24/4/2008 15:25:27 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

Gesa Endesa ha portat a terme els treballs de canvi de conductor a la zona de Cas Concos des Cavaller, al municipi de Felanitx, Mallorca, una actuació que ha tingut un cost de 64.142 euros i que comportarà l'augment i millora de la capacitat de la xarxa de distribució.

El projecte millorarà la qualitat i continuïtat del subministrament elèctric de 1.429 clients, que de manera directa veuran reflectida la millora en la qualitat del servei, i alhora, permetrà atendre futurs increments de demanda d'energia elèctrica a tota la seva àrea d'influència.

Segons ha informat Gesa en un comunicat, aquests treballs s'han realitzat evitant al màxim interrompre el subministrament elèctric i per tant, provocant el mínim de molèsties als nostres clients.

Les actuacions han consistit en el canvi de 3.984 metres lineals de conductor, la col·locació de 7 suports de fusta, la instal·lació de 88 travessers i la instal·lació de 205 aïlladors.

La línia Horta és una línia aèria de mitjana tensió amb una potència de 6.070 KVA i amb 49 centres de transformació que proveeix des de la Subestació Porto Colom a tota la zona de Cas Concos, Calonge, Horta, i la Parcel·lació Ca'n Gaià, entre d'altres.