Govern i Ajuntament de Palma subvencionaran amb fins a 108.000 euros la millora d'edificis del carrer Blanquerna


Actualizado 10/6/2009 20:50:31 CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma i el Govern convoquen conjuntament subvencions per al projecte de millora urbana i creació de la primera fase de l'Eix Cívic del carrer Blanquerna de la capital balear per un import de 108.000 euros, les principals motivacions del qual són la millora de façanes i la substitució de rètols dels comerços d'aquest tram.

Així, l'import de la convocatòria de subvencions és de 90.000 euros, específicament, per a rehabilitació de façanes i cobertes, i de 15.000 euros per a l'eliminació de rètols. Així, el Govern aporta aquestes quantitats dins de la convocatòria de rehabilitació de barris, mentre que l'Ajuntament de Palma aporta una partida de 3.000 euros per subvencionar la taxa de concessió de llicències urbanístiques, quan és preceptiva per portar a terme les intervencions de rehabilitació de la zona.

Tal com ha informat el consistori a través d'un comunicat, aquesta partida ha estat aprovada avui per la Junta de Govern. Alhora, la nota va incidir que la subvenció màxima és de fins a 18.000 euros, i alhora va detallar que el pressupost susceptible de subvenció serà de fins al 80% del total, i el pagament de la qual es realitzarà una vegada executada l'obra i hagin estat justificats els imports.