El Govern aporta 244.701 euros a promoure a Balears actuacions que disminueixin les desigualtats educatives


Actualizado 10/12/2010 19:02:14 CET

MADRID, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la distribució entre les comunitats autònomes de més de vuit milions d'euros per al finançament d'actuacions dirigides a disminuir les desigualtats a l'àmbit educatiu, dels quals Balears percebrà 244.701 euros.

Segons explica el Govern, l'objectiu d'aquests fons és reforçar als centres docents perquè puguin desenvolupar accions destinades a fomentar l'equitat.

Així, es preveu que els diners han de finançar programes dirigits a col·lectius d'alumnes amb menors perspectives d'èxit, a l'atenció dels alumnes amb desfasament en la seva evolució escolar i a fomentar la posada en funcionament de programes externs que tinguin el mateix fi i estiguin emparats per l'Administració.

Per a la distribució d'aquestos diners es tenen en compte factors com el nombre d'alumnes d'Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria que hi ha en cada autonomia, així com el nombre d'estudiants que als setze anys no obtenen el títol de Graduat en ESO. A més, es valoren aspectes com la dispersió de la població i la insularitat.