El Govern assegura aquesta legislatura és, amb de 656 milions, la que més ha invertit en Sanitat


Actualizado 29/11/2010 16:01:10 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha remarcat l'esforç inversor portat a terme per l'executiu durant aquesta legislatura en àrees com Sanitat i Educació, ja que, malgrat les dificultats econòmiques actuals, és més gran al practicat durant els governs anteriors i, en el cas de Salut, puja als 656 milions d'euros.

Així ho han assegurat el president del Govern, Francesc Antich, i el conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, durant el balanç dels projectes sanitaris desenvolupats, els qui han qualificat aquesta xifra de 656 milions com una "inversió clara i potent".

A més, han explicat que aquesta quantitat es divideix en cinc apartats com són infraestructures -475 milions-, l'impuls a la investigació i la formació -8,3 milions-, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) -89,5 milions-, noves prestacions -65,2- i recursos humans -17,9 milions-.

Segons ha destacat Antich, s'ha millorat la prestació a 500.000 persones de la comunitat mitjançant nous centres d'Atenció primària o de reformes en els ja existents, fet que suposa que aquestes noves millores han beneficiat gairebé a la meitat de la població balear.

(HAURÀ AMPLIACIÓ)