El Govern emplaça els sindicats a una reunió de la Taula la setmana que ve per presentar-los una nova proposta


Actualizado 20/5/2008 21:50:03 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

El Govern ha emplaçat els sindicats STEI, USO, FSIE, UGT i CCOO a una reunió de la Taula sectorial la setmana que ve per intentar acostar posicions, després de què en la trobada mantinguda aquesta tarda amb la Conselleria d'Educació i Cultura, el secretari general de Planificació i Centres, Miquel Martorell, no hagi plantejat cap proposta concreta.

Així, en declaracions a Europa Press, el secretari d'Ensenyament Privat del STEI, Paulí Aguiló, va informar de què la reunió de la Taula serà probablement dijous, tot i que els sindicats confien que abans d'aquest dia, Martorell els convoqui a una reunió informal, que permeti a aquests presentar al·legacions a la proposta.

Demà, d'altra banda, es reuniran tots els sindicats per decidir si desconvoquen la vaga prevista pels dies 5 i 11 de juny. "Mentre no hi hagi una proposta sobre la taula tot segueix igual", va expressar Aguiló, qui, tot i això, va valorar "positivament" la reunió d'avui i el "compromís" de presentar una proposta per part de la Conselleria.

((HAURÀ AMPLIACIÓ))