El Govern invertirà més de 350.000 euros en actuacions d'ordenació i rehabilitació en el Pla de Na Tesa i Sóller


Actualizado 4/12/2008 18:42:09 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Govern, a través de la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques destinarà un muntant de 353.000 euros en actuacions d'ordenació d'un espai lliure en el Pla de Na Tesa, al terme municipal de Marratxí, i la rehabilitació de l'edifici Santa Teresa al municipi mallorquí de Sóller.

Mitjançant comunicat, el departament dirigit per Jaume Carbonero va destacar que el cost de l'actuació que es portarà a terme en el Pla de Na Tesa costarà 251.754,19 euros, xifra que suposa el 61% del pressupost de contracta, i que serà aportada per la Conselleria.

En aquest sentit, Carboner va informar que amb la realització d'aquest projecte es pretén solucionar un espai degradat dins del nucli urbà, tenint en compte els problemes existents per a la creació de zones d'esbarjo i d'ús infantil que donin resposta a les necessitats dels residents de la zona, així com dotar d'espais verds que dignifiquin l'aspecte del conjunt.

D'altra banda, el projecte de realització de les obres de rehabilitació de l'edifici municipal de Santa Teresa a Sóller costarà 101.242,48 euros que seran invertits per la Conselleria.

Alhora, cal destacar que aquestes actuacions se centren en la realització d'intervencions estructurals puntuals per a la reparació de bigues de coberta, aïllament i impermeabilització de totes les cobertes de l'edifici. També es repararan algunes llindes en obertures de façana i portals interiors, així com les juntes dels murs exteriors de pedra.