El Govern podria licitar les obres del nou hospital de Can Misses a final de gener


Actualizado 4/12/2008 17:15:32 CET

EIVISSA, 04 de Des. (EUROPA PRESS)

L'Ajuntament d'Eivissa ha anunciat avui que el Govern podria licitar les obres del nou hospital de Can Misses a final de gener de 2009, una vegada estigui aprovat definitivament el conveni urbanístic de Sa Joveria.

L'esmentat tràmit començarà dimecres que ve 10 de Desembre, a les 10.00 hores, en un ple Extraordinari on també s'aprovarà el seu nou Pla General d'Ordenació Urbana. El conveni haurà d'exposar-se al públicament durant un termini de 20 dies mentre que el nou ordenament deurà fer-ho durant 30, abans de la seva aprovació definitiva.

L'executiu va concretar que aquest tràmit cal perquè es pugui construir l'esmentada infraestructura en aquest terreny. L'esmentada unitat afecta a 125.400 metres quadrats, dels quals 40.000 es destinaran al futur hospital i altres 16.000 a equipaments sanitaris.

El conseller de Salut i Consum del Govern balear, Vicenç Thomàs, ha afirmat avui, en declaracions a Europa Press, estar a l'espera que l'Ajuntament d'Eivissa li cedeixi "definitivament" l'esmentat espai"per poder redactar el projecte definitiu i licitar l'obra el maig per al seu començament en la tardor de 2009".

Actualment, va concretar el conseller, ja hi ha un avanç de projecte corresponent a la iniciativa guanyadora del concurs d'idees. Thomàs va apuntar, a més, que ja s'han conclòs les tastos arqueològiques.