El Govern posarà en marxa 10 cursos a Balears per formar a 300 professionals en la llei de dependència


Actualizado 18/9/2008 19:50:59 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

La Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració posarà en marxa, des de setembre a desembre, un total de 10 cursos en la Comunitat en els quals es podran formar a 300 persones amb l'objectiu de disposar de professionals pel desenvolupament de la llei de dependència.

En un comunicat, la Conselleria va destacar que els cursos es dirigiran tant als professionals de les administracions com al públic en general. Així, dels deu que es desenvoluparan, vuit es destinaran a treballadors socials i professionals de la branca administrativa i de la sociosanitària interessats en el procediment d'aplicació de la Llei de la Dependència que treballen amb organismes públics.

D'altra banda, els dos restants són de torn lliure, tot i que en les inscripcions tindran preferència els treballadors socials, i, especialment, les persones que es trobin desocupades.

Les matèries impartides versaran des dels criteris generals de la llei de dependència i els procediments administratius d'aplicació fins al disseny del programa de serveis i prestacions o la proposta del programa individual d'atenció.

Aquesta formació dóna resposta a la necessitat que tot el personal de les administracions competents en matèria de dependència tingui un coneixement adequat per garantir als ciutadans un accés correcte i adequat dels seus drets.