Iberostar Grand Hotel El Mirador inaugura el seu centre de 'spa' Thai Zen SPACE


Actualizado 10/12/2010 14:15:19 CET

MADRID, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

Iberostar Grand Hotel El Mirador ha inaugurat el seu centre de 'spa' Thai Zen SPACE amb més de 1.000 metres quadrats on es realitzen serveis de massatges thai, ioga, meditació o massatges balinesos, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El Thai Zen SPACE està especialment concebut per fer tractaments d'hidroteràpia, per la qual cosa l'espai té circuits termals, piscina d'hidromassatge, jacuzzi de 25 metres quadrats, i dutxes que fusionen els efectes de contrast tèrmic amb la cromoteràpia i l'aromateràpia, entre d'altres.

Tot i això, l'hotel disposa d'una carta de serveis en el qual s'ofereix als hostes una sèrie de tractaments i tècniques orientals mil·lenàries aplicades per terapeutes indo-xineses que realitzen massatges de l'Índia, de Tailàndia i de Bali.

D'altra banda, el Grand Hotel El Mirador posa a disposició dels seus clients La Balconada, una zona VIP dissenyada per als que busquen una major exclusivitat a l'allotjament.

Les 11 habitacions que alberga aquesta zona ofereixen serveis d'ús privat com la utilització d'una piscina particular, servei de majordom, sessió gratuïta al Thai Zen SPACE, 'early & batega check-out' o l'esmorzar 'gurmet'.

El Grand Hotel El Mirador pertany a la categoria The Grand Collection d'Iberostar Hotels & Resorts, i és un establiment de cinc estrelles amb instal·lacions i serveis només per a adults.