L'alcalde de Sant Joan de Labritja es queixa que no té la mateixa informació que la resta de polítics


Actualizado 24/8/2010 17:35:33 CET

EIVISSA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Sant Joan de Labritja, Antoni Marí Marí, 'Carraca' (PP), ha lamentat que no li "passen la mateixa informació que als polítics de Mallorca", referint-se al president del Govern, Francesc Antich, i al conseller balear de Medi Ambient, Gabriel Vicens, sobre l'evolució de l'incendi declarat en el seu municipi.

"Sembla que hi ha categories", ha assegurat a Europa Press el primer edil de Labritja, qui ha manifestat que no sabia res de la hipòtesi que estudia el Govern acosta que el foc va poder iniciar-se a causa d'una negligència en una cova pròxima a cala Benirràs.

"Aquests senyors vénen de Mallorca i en uns minuts sembla que ho saben tot de Benirràs. Doncs jo porto tota la meva vida aquí i encara estic aprenent", ha ressaltat 'Carraca'.

L'alcalde popular ha arremès també contra el que ell considera un "excés de protecció" de la zona de Benirràs, preservada per l'executiu balear en aquesta legislatura. "Han volgut protegir tant que, al final, ha quedat desprotegit, perquè no pot ser que allà pugui campar tot el món a les seves amples", ha indicat, en relació amb la celebració de la festa dels tambors, reunió lúdica perill de la qual ja ha advertit el primer edil de Sant Joan fa nou anys.