Comença la Setmana del Disseny 2008 amb una taula rodona sobre moda i passarel·la


Actualizado 5/5/2008 13:18:41 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) -

Avui, a les 12.30 hores, començarà la Setmana del Disseny 2008, una iniciativa organitzada per la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia a través de l'Institut de Disseny Industrial (IDI) amb l'objectiu d'impulsar la incorporació del disseny i la innovació en les organitzacions empresarials de les illes, de manera que els ajudi a millorar els seus nivells d'eficàcia empresarial.

Alhora, també es vol contribuir a la formació i actualització dels professionals del disseny, mostrant-los les tendències que marquen l'actualitat del disseny.

La Setmana del Disseny tindrà diferents tipus d'activitats que es desenvoluparan a Mallorca, Menorca i Eivissa, com ara conferències, taules rodones a càrrec d'experts en disseny i comunicació, un taller i exposicions sobre les obres i creacions de dissenyadors.

La consellera del ram, Francesca Vives, i el director gerent de l'Institut de Desenvolupament Industrial, Àngel Pujol, presentaran a l'Edifici de la Fundació La Caixa a les 11.30 hores el programa i objectius de la Setmana del Disseny 2008, acompanyats de Leonor Pérez Pita, directora de la Passarel·la Cibeles.