La pàgina web de l'Observatori Municipal de la Igualtat rep 351.000 visites en 2008


Actualizado 4/12/2008 17:14:26 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

La pàgina web de l'Observatori Municipal de la Igualtat, un instrument d'anàlisis de la realitat que té com a objectiu oferir un coneixement exhaustiu de les problemàtiques i necessitats socials de la capital balear que serveixi per dissenyar polítiques socials, ha rebut durant aquest any un total de 351.000 visites.

En roda de premsa, la regidora de l'àrea d'Educació, Igualtat i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma, Cristina Ferrer, va presentar les novetats de la pàgina web, que, a més de presentar una nova imatge, presenta nous continguts, així com millores tecnològiques.

La pàgina web s'estructura en diferents blocs de continguts com les publicacions, estadístiques o bases de dades, aquestes últimes subdividides en la guia de recursos locals, banc d'experts i banc de bones pràctiques.

A més, tindrà altres continguts com les notícies, la legislació vigent -plans municipals, normativa i qüestions de convivència-, eines per a professionals -recursos formatius, subvencions i ajudes, novetats bibliogràfiques i enllaços d'interès-.

D'altra banda, una de les novetats tecnològiques més destacades és la incorporació del servei de subscripció a Really Simple Sindication (RSS), que permetrà que les persones que s'abonin a aquest servei gratuït puguin rebre les alertes quan es publiqui un nou contingut en la pàgina.

La missió principal de l'Observatori és la realització d'estudis que permetin un coneixement i anàlisis de la realitat en temes relatius a igualtat i els drets cívics, abraçant a col·lectius com la dona, immigració o persones amb discapacitat.

El mes de juny passat del 2007 l'Observatori Municipal de la Immigració es va convertir a l'Observatori Municipal de la Igualtat, incorporant-se, així, a l'àrea d'Educació, Igualtat i drets Cívics de l'Ajuntament de la capital balear.