La VII Fira de la Ciència arriba a Eivissa el pròxim cap de setmana


Actualizado 5/5/2008 20:56:48 CET

EIVISSA, 05 de Maig (EUROPA PRESS)

La Fira de la Ciència de les Balears se celebrarà a Eivissa els dies 8, 9 i 10 maig sota el lema 'Cap al museu de la Ciència'. Segons va explicar el director general de R+D+I del Govern, Pere Oliver, en aquesta setena edició la Fira té la intenció de simular el futur museu de la ciència de les Illes Balears.

Per a Oliver, la ciència i la tecnologia són factors clau en el desenvolupament de la societat, motiu pel qual la fira és un espai dedicat a crear en els visitants estímuls a factor del coneixement pel que està centrada a ensenyar, formar, informar, protegir el patrimoni i divulgar.

En aquesta edició, la Conselleria d'Educació i Cultura i la Conselleria d'Economia promouen un concurs escolar sobre aquesta matèria sota el nom 'Aprèn ciència fent ciència'. Es tracta d'una iniciativa en què se seleccionaran projectes dels estudiants i en què participaran 28 centres dels quals 19 són d'Eivissa i un de Formentera.

A més de col·legis i instituts, aquesta edició comptarà amb de 25 participants de la Universitat de les Illes Balears, la Xarxa de Museus de les Illes Balears, i Parcs Naturals dels Illes Balears, així com amb sis col·legis i associacions professionals, quatre administracions públiques i vuit empreses.

La fira inclourà un total de 80 estands que ocuparan una superfície total aproximada de 5.000 metres quadrats i el seu horari de visites serà de 10.00 a 20.00 hores.