Intermon Oxfam farà el pròxim dia 27 la 14 edició de 'Un dia per a l'Esperança'


Actualizado 24/4/2008 21:46:49 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

Intermon Oxfam farà el pròxim dia 27 d'abril, als jardins de Santo Domingo, la 14 edició del 'Dia per a l'Esperança', que aquesta any estarà dedicada a l'acció humanitària. La festa se celebra en 47 ciutats espanyoles i Andorra amb l'ajuda de més de 3.000 voluntaris i una previsió de més de 250.000 assistents.

Segons un comunicat, l'esmentada festa s'ha convertit al llarg dels últims anys en la principal acció de mobilització de Intermon Oxfam. Així, sota el lema d'aquest any 'Veuen, és una emergència', l'organització pretén aconseguir una major conscienciació sobre la necessitat d'actuació de les ONG en situacions d'emergència, catàstrofes naturals o conflictes bèl·lics de manera ràpida i eficaç.

Així, en aquesta edició, la festa posarà el punt de mira en els projectes d'acció humanitària que s'estan portant a terme a Burundi, Guatemala i Moçambic. Així, en el transcurs de la festa tindran lloc diverses activitats d'entreteniment, com jocs, tallers, danses, gastronomia ètnica, informació sobre programes de cooperació i acció humanitària i estands amb productes de comerç just, entre d'altres.

Finalment, la festa començarà a les 10.00 hores i acabarà a les 14.00 hores, una vegada s'hagi llegit el manifest.