Javier Errejón participa aquest dimecres en un sopar-tertúlia organitzada per Joves Empresaris de Menorca


Actualizado 24/8/2010 21:34:47 CET

MENORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

El Restaurant Cafè del Nord, en la urbanització Platges de Fornells, acollirà aquest dimecres a les 21.00 hores un sopar-tertúlia en la qual participarà el director del Grup Von Der Heyden i professor de Direcció Financera en ICADE, Javier Errejón Sainz de la Maza.

Durant el partit, organitzat per l'Associació Joves Empresaris de Menorca, Javier Errejón donarà a conèixer noves alternatives de finançament per a petites i mitjanes empreses a través del Capital de Risc.

"Obtenir finançament per a projectes empresarials s'ha convertit en els últims temps en una tasca difícil, sinó impossible, a través de canals tradicionals com la banca. Tot i això, no hi ha per què renunciar a materialitzar les iniciatives interessants si s'acudeix al Capital Risc", ha apuntat el director del Grup Von Der Heyden.

Errejón ha assenyalat que "fins fa relativament poc temps, parlar de Capital Risc era parlar de grans projectes i de xifres macroeconòmiques, però els nous temps han portat un escenari en el qual es poden incloure idees viables". En aquest sentit, ha remarcat que "una PIME pot accedir tranquil·lament a aquesta mena de finançament sense cap por ja que el requisit no és tant la facturació sinó la genialitat del projecte".

El ponent ha explicat que la seva intenció és que la tertúlia "no es materialitzi únicament en el pla teòric" sinó que pretén incloure en la seva posada en escena exemples concrets destinats a contrastar el benefici que representa no descartar un projecte empresarial perquè no es comptava amb el capital suficient.

Javier Errejón Sainz de la Maça es va graduar a la Universitat ICADE on va estudiar Administració d'Empreses i Dret. Després, va cursar el Executive Màster in Business Administration pel iese. Ha treballat per a companyies, com Price Waterhouse, Riansa, Aldeasa i Ferrovial.

Actualment, és el director general del Grup Von der Heyden, a més d'accionista del Grup IBB Hotels. Addicionalment, és professor de Direcció Financera, Valoració d'Empreses i Capital Risc al EMBA de ICADE i de la fundació Bravo Murillo de Las Palmas.