José Seguí anuncia que abandonarà la política quan finalitzi la seva funció al Consell i demana una renovació al PP


Actualizado 11/3/2008 18:12:55 CET

MENORCA, 11 de març (EUROPA PRESS)

L'aspirant a senador per Menorca a les eleccions, el 'popular' José Seguí, ha dit avui que no té "cap interès especial" a continuar en política quan finalitzi la seva tasca com a portaveu del grup del PP al Consell Insular de Menorca.

En declaracions realitzades a Ràdio Menorca recollides per Europa Press va atribuir els pobres resultats aconseguits per la seva candidatura a l'"efecte Zapatero" i al fet que el seu rival, Artur Bagur, va saber sumar els vots de les formacions d'esquerres.

En relació amb el descens de sufragis del PP a Ciutadella -principal feu popular a Menorca-, Seguí va negar la possibilitat que hagi patit un boicot per part dels dirigents de la junta local de la formació. "No es si a Ciutadella va haver alguna reacció per ser jo el candidat, però jo sóc l'únic responsable de la derrota", va admetre.

Seguí no es va voler pronunciar sobre l'anunci realitzat pel president insular de la formació, Juan Manuel Lafuente, de no continuar en el càrrec. De totes maneres també es va mostrar partidari d'aprofitar els congressos del partit per obrir un procés de "reflexió i de renovació" que de passada "a la gent jove".

Finalment, José Seguí va lamentar les declaracions públiques d'alguns líders populars que van qualificar els resultats electorals de 'fracàs' i van reconèixer desavinences entre la junta insular del partit i l'agrupació de Ciutadella. Per a l'encara portaveu del PP al Consell aquestes opinions "haurien de plantar-se en un àmbit intern".