La Junta Local del PP de Palma es dota de comitès d'Ètica i de Nomenaments


Actualizado 4/12/2009 16:34:17 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Des. (EUROPA PRESS) -

La Junta Local del PP de Palma de Mallorca, que serà presentada oficialment a les 19.00 hores d'avui en un acte que tindrà lloc a partir de les 19.00 hores d'avui a l'Hotel Pal·les Atena de la capital balear, es dotarà de dos nous comitès, un d'Ètica i un altre de Nomenaments, que seran presidits per Mateu Isern i María Jesús Jiménez, respectivament, mentre que el secretari general serà Álvaro Gijón, com s'havia avançat.

Així ho va exposar, en una reunió mantingut amb els mitjans de comunicació, el president de la mateixa, José María Rodríguez, qui ha assenyalat que a la junta "caben tots", referint-se a la llista que va competir en els comicis interns celebrats fa una setmana, encapçalada pel seu oponent, Francesc Fiol, i també va anunciar com a novetat que, des d'avui, es readmitiran instàncies d'afiliació al partit, de les quals un centenar ja esperen aprovació.

Segons ha precisat el màxim responsable de la Junta Local palmesana, la resta de càrrecs de la mateixa seran el vicepresident, Paco Frau, el secretari d'actes, Joan Pau Reus; i fins a cinc vicesecretaris, el Sectorial, Javier Ureña; el d'Organització, Elvira Bonnail; el de Formació, Sebastià Sansó; la de Comunicació, Sandra Fernández; i el Territorial, Enrique Calvo. A aquests, seguiran els presidents i els secretaris de districte, el president i el secretari de Noves Generacions, així com els portaveus institucionals.

Pel que fa a la creació d'un comitè d'Ètica, Rodríguez ha dit que "no és només per a algú que delinqueix", sinó per a "qualsevol persona que cregui que un càrrec públic del Partit Popular no li atén correctament", ha precisat. I, en aquest sentit, ha dit que la integritat "és el frontispici de la política", de manera que ell mateix participarà en aquest òrgan, per garantir el seu bon funcionament.

SOPAR BENÈFICA

En un altre sentit, José María Rodríguez també va avançar avui que el pròxim dia 19 de desembre la Junta Local ha convocat la celebració d'un sopar de Nadal que serà "diferent", a causa del seu caràcter solidari, perquè els assistents abonaran cinc euros més cadascun, sobre el preu del cobert, que seran destinats "una associació que atén a les persones necessitades", que proliferen a causa dels alts índexs d'atur, va raonar.

Concretament, el president del PP de Palma ha apuntat que la formació està en contacte amb Càritas, que podria ser l'entitat beneficiària d'aquesta actuació, que "és la primera vegada que la fem", ha dit. Segons va estimar, s'espera superar els 10.000 euros de recaptació, el que, segons la seva opinió, és "reflex de la gran preocupació que tenim" davant de la situació econòmica, ha dit.