L'Aeroport de Palma organitza visites guiades amb motiu de la celebració del seu 50 aniversari


Actualizado 24/8/2010 16:22:17 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de Palma de Mallorca, amb motiu del seu 50 aniversari, celebra unes jornades de portes obertes perquè tot aquell que ho desitgi pugui conèixer de primera mà el més cridaner i interessant de l'aeroport, a més de descobrir zones desconegudes per a la majoria dels passatgers.

En un comunicat, AENA ha informat que al llarg de l'hora i mitja d'aquestes visites guiades, els assistents poden veure de prop l'enlairament i aterratge d'avions, gaudir d'una exhibició de falconeria organitzada pels falconers de l'aeroport o assistir a una xerrada i posterior demostració de les activitats que realitzen els bombers. El nou dic Hub, el sistema de tractament d'equipatge (SATE), els hangars o els fingers són altres dels llocs que es visiten en aquests recorreguts.

Les visites es realitzen totes les setmanes, els dimarts i els dijous a les 9.00 hores i a les 19.00 hores fins al mes de novembre, a partir de llavors es reduirà a una visita per dia programat. Els grups ho formen al voltant de 20 persones, entre els quals hi ha, nens i majors.

Per concertar una visita guiada cal posar-se en contacte amb l'aeroport a través del número de telèfon 971 789 085 o via correu electrònic a la direcció sprensapmi@aena.es.