L'aeroport de Palma prohibeix des d'avui estacionar de manera temporal en el vial d'arribades


Actualizado 15/11/2010 15:24:22 CET

PALMA DE MALLORCA, 15 Nov. (EUROPA PRESS) -

AENA impedirà als conductors a partir d'aquest dilluns estacionar de manera temporal en el vial d'arribades de l'aeroport de Palma, a fi de donar major fluïdesa al trànsit de vehicles al recinte. Així ho ha informat Aeroports Espanyols i Navegació Aèria en un comunicat, en què ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta mesura és evitar les aglomeracions que es produeixen diàriament en aquesta zona tan concorreguda.

Així, a partir d'avui només es pot aparcar en el vial d'arribades de l'aeroport de Son Sant Joan els turismes adaptats a persones minusvàlides, per als que hi ha reservades dues places, i els vehicles que hagin de fer moviments de càrrega i descàrrega. Per atendre les necessitats d'aparcament, l'aeroport recorda que des de 2006 disposa d'un edifici de pàrquing que permet estacionar gratuïtament la primera mitja hora.

D'altra banda, l'aeroport ofereix als usuaris la possibilitat d'utilitzar el pàrquing express, un servei d'aparcament recomanat per a estades inferiors a una hora, ja que permet a l'usuari aparcar just al costat de la terminal d'arribades per acompanyar o recollir als passatgers de manera més còmoda.

Amb aquesta operativa, Son Sant Joan segueix els passos d'altres grans aeroports de la xarxa AENA com els de Madrid-Barajas i Barcelona, on s'han posat en marxa mesures similars dirigides a millorar la circulació del trànsit en les instal·lacions aeroportuàries.