L'Agència del Voluntariat instal·la demà un lloc informatiu al Parc de Ses Estacions


Actualizado 4/12/2009 15:56:59 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'Agència del Voluntariat de l'àrea de Joventut de Palma instal·larà demà un lloc informatiu, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat i el tercer aniversari de la posada en marxa d'aquest organisme.

La carpa, que estarà col·locada al Parc de Ses Estacions entre les 10 a les 14 hores de demà, dissabte, disposarà d'informació sobre entitats i projectes de voluntariat i altres iniciatives. A més, la Plataforma del Voluntariat oferirà un cafè solidari a fi d'establir vincles amb el món de la solidaritat, segons ha informat avui en un comunicat l'Ajuntament de Palma.

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar i aportar informació a la ciutadania sobre els projectes i el treball que desenvolupen els voluntaris a Palma, amb tal de contribuir d'una manera solidària i desinteressada amb les tasques de voluntariat.

Cap recordar, que l'Agència del Voluntariat disposa d'un espai al carrer Campaner, 5-A, i d'una pàgina web http://voluntariat.palmademallorca.es i és un servei públic i gratuït de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma dirigit a la ciutadania, associacions i altres entitats que desenvolupen accions de caire solidari i altruista. És per això, un espai de participació local i també per debatre i reflexionar sobre l'acció voluntària.