L'Ajuntament d'Eivissa comença el procediment de licitació de la nova gestió de la zona blava


Actualizado 29/11/2010 16:40:19 CET

EIVISSA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

El ple de l'Ajuntament d'Eivissa té previst donar llum verda a partir del 30 de novembre al procediment de licitació del nou plec de condicions per gestionar la zona blava de la ciutat. L'ampliació del nombre de places, les millores dels sistemes de gestió i de les aplicacions tecnològiques i el manteniment de les tarifes actuals són alguns de els aspectes clau de aquest nou concurs.

A més, la nova empresa també haurà d'assumir la contractació de tots els actuals treballadors de la zona blava que a més passaran a beneficiar-se dels mateixos drets socials que el personal laboral de l'Ajuntament.

El nou plec de condicions preveu 3.030 places de zona blava, en contrast amb les 1.897 places actuals. L'ampliació afecta sobretot al barri d'Es Pratet, on els veïns han demanat a l'Ajuntament de manera reiterada la implantació de la zona blava.

Respecte a les condicions econòmiques, la gestió de la zona blava de tot el municipi surt a concurs per 1.436.117 euros anuals i per un període de vuit anys. Si al final de cada any es produeix una situació de superàvit, l'empresa al càrrec de la gestió també participarà dels beneficis amb un màxim del 15% del total.

Alhora, els preus per a l'usuari no pugen i es mantenen les taxes actuals, tant per al pagament per temps com per a les targetes de resident.