L'Ajuntament impulsa un programa per conèixer la visió que tenen els joves de Palma sobre el seu barri


Actualizado 24/4/2008 20:57:04 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma impulsa un programa sota el lema 'Art al Barri, expressa't com vulguis', per conèixer la visió que tenen els nens i joves de Palma sobre les barriades en les quals resideixen.

Segons un comunicat emès avui per l'Ajuntament, 'Art al Barri, expressa't com vulguis' és un espai on els nens i joves d'entre 6 i 30 anys, expressen de manera artística, a través del vídeo, la fotografia i les arts gràfiques, com viuen en el seu barri.

Així, aquesta tècnica artística usada per oferir una visió és innovadora, ja que fomenta la participació directa de la població a l'hora d'oferir i donar a conèixer aspectes fonamentals del seu barri.

Així, l'acte d'inauguració de l'exposició tindrà lloc dissabte que ve dia 26 d'abril en Es Baluard, a partir les 12.30 hores. La mostra estarà oberta fins el pròxim dia 3 de maig i després començarà la fase itinerant pels Casals de Nens i Joves de Palma. Així, del 8 al 16 de maig estarà al casal de Llevant; del 23 al 30, en el de Migjorn; del 6 al 13 de juny en el de Litoral; del 20 al 27 en el de Ponent i del 4 a l'11 de juliol al casal Nord.