L'Ajuntament iniciarà la "inspecció de l'activitat" de Son Espases després de conèixer que no tenia llicència d'obertura


Actualizado 24/11/2010 15:29:28 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma iniciarà "la inspecció de l'activitat" de l'hospital de Son Espases després de conèixer que aquest no tenia llicència d'obertura, de manera que tècnics municipals acudiran a la nova infraestructura sanitària "per comprovar si han finalitzat les obres o no" i certifiquin si aquestes s'adeqüen al projecte.

La regidora d'Urbanisme de Cort, Yolanda Garví, ha explicat que el consistori va remetre dilluns passat la petició perquè "se n'anés a observar quina activitat s'estava exercitant i s'ha iniciat un expedient", si bé, ha posat èmfasi que el Govern es troba donant "tots els passos perquè la llicència d obertura estigui com el més aviat possible".

Així, ha confiat que la llicència d'obertura estigui concedida amb anterioritat a la data en la qual s'efectuï el trasllat de pacients des de Son Dureta.

La regidora ha remarcat que l'hospital té la llicència d'obres i d'activitat i, pel que fa a la d'obertura, s'estan donant els "passos correctes".

Tot i això, ha admès que des de l'Ajuntament haguessin preferit que haguessin sol·licitat "abans" la llicència, l'"important" és que "es fa i té llicència d'activitat", ha posat èmfasi. Segons ha explicat l'edil, l'administració actuarà de la mateixa forma que ho fa amb "qualsevol altre empresari".