L'Ajuntament de Palma decreta tres dies de dol per la mort del regidor Francisco Donate


Actualizado 16/3/2011 16:50:10 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma ha decretat tres dies de dol per la mort del regidor d'Infraestructures, Salut i Medi Ambient, Francisco Donate, qui ha mort aquest matí després d'una llarga malaltia.

Francisco Donate va néixer a Manacor el 1964 i va formar part de la candidatura del PSOE a l'alcaldia de Palma a l'any 2007 com a número 12. Després d'una extensa trajectòria professional en el sector del transport i la mobilitat, es va incorporar com a director general de Mobilitat a l'Ajuntament de Palma, càrrec que va exercir fins a mitjans de l'any 2008, quan va passar a ser regidor d'Infraestructures, Salut i Medi ambient.

Com a director general va impulsar el canvi de model de la mobilitat de Palma de la mà del regidor Joaquín Rodríguez. Així, va impulsar la xarxa de carrils bici de la ciutat, una gestió que fa poc li va estar reconeguda pel GOB, que li va lliurar el premi Alzina.

Com regidor de l'àrea d'Infraestructures, Donate va destacar per la seva dedicació a la millora dels barris, va coordinar i executar les obres empreses a Palma durant aquest mandat, i alhora va treballar en la creació d'espais verds i parcs infantils a la ciutat. El consistori mantindrà les banderes a mitja asta durant els tres dies de dol.