L'Ajuntament de Palma destina uns 250.000 euros a la remodelació de l'enllumenat del barri des Rotlet


Actualizado 2/7/2009 19:22:13 CET

PALMA DE MALLORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, i el regidor de l'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament, Francisco Donate, han assistit a la posada en marxa de les millores de l'enllumenat que s'han realitzat al barri des Rotlet, concretament als carrers de Sor Isabel Cifre, Sergent Frau Amengual, Alferes Canals Alemany, Damià Reixach, Ciutadella i la Gruta.

Així, l'objectiu de l'Ajuntament de Palma consisteix a millorar el "nivell" i "l'eficiència" de la il·luminació en aquesta zona, per a la qual cosa ha destinat uns 250.000 euros.

Les accions que s'han portat a terme i que doten aquestes vies de nous punts de llum i substitueixen els que ja existien consisteixen en l'adequació de les línies elèctriques soterrades existents i la millora de l'enllumenat.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha construït part de les canalitzacions soterrades, ha incrementant la il·luminació substituint els suports existents per nous punts de llum amb 86 noves fanals de tipus 'pescador' amb suports de cinc metres d'altura i ha remodelat les línies elèctriques.

Així, la iniciativa respon a l'aposta per la sostenibilitat, l'estalvi energètic, la seguretat i l'accessibilitat, i que respon a la voluntat de l'actual equip de govern de donar continuïtat a tots els projectes orientats cap al nou model de ciutat i que suposen "la uniformitat i integració de totes les barriades en benefici de tots els ciutadans".