L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma concedirà 60.000 euros en subvencions per als joves


Actualizado 25/11/2009 17:59:51 CET

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma concedirà un total de 60.000 euros en subvencions per als joves, unes ajudes destinades a recolzar als programes, projectes i activitats que presentin entitats i associacions juvenils.

Així, l'Àrea de Joventut contribueix en el foment de la cultura i sobretot en activitats dirigides als joves per impulsar i dinamitzar l'oci, ha explicat avui el consistori en un comunicat.

En aquest sentit, aquesta subvenció de fins a 60.000 euros es concedirà per fomentar la convivència entre els nens i els joves, buscant espais i mecanismes d'interrelació, facilitar l'accés dels nens i joves a unes activitats d'oci que afavoreixen el coneixement, l'aprenentatge i la pràctica d'un model educatiu i fomentar el coneixement i la integració de la cultura pròpia de la comunitat.

D'altra banda, es poden adherir a aquesta subvenció les iniciatives i propostes dels grups musicals juvenils o solistes que tinguin com contingut principal concerts fora de Mallorca (bitllets, allotjaments, desplaçaments, etc), concerts a Mallorca (lloguer de sales, transport, assegurances), autoedició de CD i publicitat del grup.

Així, tots els interessats a sol·licitar alguna ajuda ho podran fer fins a d'aquí a 15 dies en qualsevol registre General de l'Ajuntament de Palma.