L'Eivissa Big Band inaugura la XXII edició del Festival de Jazz d'Eivissa


Actualizado 24/8/2010 21:14:54 CET

EIVISSA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Eivissa Big Band inaugura a les 21.30 hores al passeig Vara de Rei la XXII edició del Festival de Jazz d'Eivissa, que es farà a la ciutat fins al dissabte, amb una actuació jazzística armada sobre composicions cinematogràfiques de pel·lícules universals.

L'Espai Eivissa del Passeig Vara de Rei saludarà aquest dimecres la fusió musical del grup eivissenc Ibosim Flamenc Jazz i l'últim fenomen jazzístic sorgit de l'escena barcelonina, el que predica el jove quartet català Land Space, que actuarà a partir de les 21.30 hores.

El quartet que lidera el guitarrista Nico Sánchez acaba d'alçar-se amb el primer premi del Concurs de Grups de Barcelona, fallat el passat 28 de juliol. Completen la formació el saxofonista Albert Cirera, el contrabaixista Tom Warburton i el bateria Dani Domínguez.

Una hora més tard, entorn de les 22.30, sortirà a escena el grup eivissenc Ibosim Flamenc Jazz, integrat per músics cubans i flamencs. Individualment, han treballat en diferents formacions de l'illa, fins que van decidir crear una banda per interpretar tots els estils musicals que els fascinen, com el flamenc, el jazz i la música llatina.