Les obres de la residència de Sant Antoni estaran acabades el mes d'agost de 2010


Actualizado 25/11/2009 16:49:00 CET

EIVISSA, 25 de novembre (EUROPA PRESS)

Les obres de la residència de Sant Antoni estaran acabades el mes d'agost i la seva posada en funcionament està prevista per a finals del 2010, segons ha assegurat avui a Eivissa el president del Govern, Francesc Antich, que acompanyat de la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago i de l'alcalde de Sant Antoni, José Sala, va visitar les obres d'aquesta residència.

Uns treballs que costaran finalment al voltant d'11 milions d'euros i que porten un retard de dos anys perquè es va licitar en principi a un preu més baix del seu valor real. Les obres van estar paralitzades i fa poc que es van reprendre després de tornar-se a licitar.

Fina Santiago ha explicat que "no arribem a un acord amb l'empresa anterior i vam haver de licitar una altra vegada la finalització d'obra i per això es va endarrerir un poc la continuïtat dels treballs però a nosaltres ens interessava defensar els diners públics perquè el cost que ens proposava el passat empresa no estava d'acord amb els criteris que teníem".

Per part seva l'alcalde, José Sala, ha assenyalat que "lamentem el retard que ha patit però no hem de pensar en els motius del retard si no fer força perquè acabi com més aviat millor i pugui entrar en servei a disposició no només de Sant Antoni si no també dels ciutadans de tota l'illa".

La residència tindrà 99 places fixes i altres 20 de centre de dia. A més disposarà d'un centre ocupacional de servei de bugaderia perquè treballin treballadors amb alguna discapacitat. Han treballat en aquestes obres 200 treballadors.