L'hotel Gran Meliá Palacio de Isora (Tenerife) celebra aquest dijous una jornada contra la violència domèstica


Actualizado 26/1/2011 18:17:08 CET

MADRID, 26 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'hotel Gran Meliá Palacio de Isora, en Guia de Isora (Tenerife) i pertanyent a la companyia Sol Meliá, celebra aquest dijous una jornada de sensibilització amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència, que tindrà lloc el pròxim 30 de gener, segons assenyala la cadena.

Per aquest motiu, l'hotel ha preparat diferents activitats que començaran a les 17.00 hores, en un esdeveniment en el qual participarà la presidenta de l'Associació Nacional Junts Contra la Violència Domèstica, María Quintana.

A continuació, es projectarà el curtmetratge 'Amb dos anys de garantia', del director Juan Parra. A les 18.00 hores, l'hotel acollirà l'obra de teatre 'Hi ha ombres quan t'imagino', interpretada per la companyia Associació Arcoiris de Tenerife.

La jornada de sensibilització serà clausurada amb un acte de lliurament d'una placa de reconeixement a Sol Meliá per l'Associació Nacional Junts Contra la Violència Domèstica, i que recollirà el director d'àrea de la companyia a les Illes Canàries, Carmelo Pérez.

D'altra banda, l'hotel ha estat desenvolupant durant tot aquest mes de gener diferents tallers i activitats de sensibilització per als nens, on s'han treballat valors com la tolerància, el respecte, la pau o la convivència.

Sol Meliá col·labora regularment amb l'Associació Nacional Junts Contra la Violència Domèstica en la cessió gratuïta d'habitacions per a dones víctimes del maltractament.

A més, durant 2010, la companyia va posar en marxa un projecte de formació en col·laboració amb la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (Cehat) per impartir mòduls de formació a dones maltractades a l'hotel Meliá Madrid Princesa, a més d'un programa de pràctiques en diferents hotels del grup i la contractació de sis participants.