Manera creu que la despesa d'un milió d'euros en telefonia mòbil per part del Govern i el Consell "no és desgavellat"


Actualizado 20/7/2010 18:21:10 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Economia i Hisenda del Govern, Carles Manera, ha reconegut aquest dimarts que la despesa de més d'un milió d'euros a l'any en telefonia mòbil per part de l'Executiu autonòmic i del Consell de Mallorca és "cridaner", si bé ha assegurat que es tracta d'una xifra que "no és desgavellada".

En una roda de premsa convocada per donar a conèixer el repunt experimentat per l'activitat del sector serveis a Balears, el responsable dels comptes autonòmics ha remarcat que un milió d'euros "és molts diners", tot i que ha matisat que en aquesta quantitat s'inclou també el cost de les connexions en xarxa, dels webs del Govern i del servei d'internet, a més del dels telèfons mòbils.

En tot cas, Manera ha remarcat que el pla d'austeritat que aplica el Govern és "potent" i que afecta a la despesa corrent, dins del qual s'inclouen els serveis de connexió i telefonia, per la qual cosa, ha dit, cada Conselleria "haurà d'ajustar els seus números".

En aquest sentit, el titular d'Economia a Balears ha recordat que l'Executiu va aprovar el juny passat un Projecte de Llei per reduir les despeses en 103 milions d'euros, al que cal afegir la retallada de 220 milions previst en els pressupostos autonòmics del 2010. En conjunt, Manera ha assegurat que la rebaixa ascendeix al 10% dels comptes de les Balears (323 milions), una quantitat que ha qualificat de "considerable".