La mare del menor trobat en una maleta a Maó confessa que va ofegar al seu fill en la banyera


Actualizado 29/11/2010 15:55:27 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

La mare del menor trobat mort a l'interior d'una maleta a Maó, Mónica J.F., ha confessat a la policia que ha matat al seu fill ofegant-lo en la banyera al sentir-se "angoixada" i "estressada" per diferents causes, segons ha informat en roda de premsa el cap superior de la Policia Nacional, Bartolomé Campaner, que ha assenyalat el 10 d'agost del 2008 com la data aproximada de la mort del menor.

La dona, de 30 anys i nascuda a Galícia però resident a Maó, ha estat detinguda divendres passat com a sospitosa del presumpte homicidi del seu fill. En un primer moment, la dona ha declarat que es va trobar al seu plançó mort i que, per por, tenint en compte que es trobava soltera, va decidir no contar-l'hi a ningú i amagant-lo en una maleta, al costat de béns personals del menor, com roba, joguines, revistes i cromos.

La detinguda ha passat aquest dilluns a disposició judicial, amb la finalitat de ser interrogada pel magistrat del Jutjat d'Instrucció número 2 de Maó, que ha decretat el secret del sumari, segons ha informat a Europa Press el delegat insular del Govern a Menorca, Javier Tejero.

(HAURÀ AMPLIACIÓ)