Mayans ofereix "col·laboració" al Consell de Formentera per a la presentació d'esmenes als pressupostos per a Balears


Actualizado 7/11/2008 18:49:12 CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Nov. (EUROPA PRESS) -

El diputat parlamentari de l'Agrupació Independent Popular de Formentera (AIPF), Pep Mayans, integrat al Grup Mixt, va remetre avui una carta al president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, en què va oferir "consens i col·laboració" per a la presentació d'esmenes als pressupostos de la Comunitat Autònoma per a l'any 2009.

Mitjançant comunicat, la formació formenterense va indicar que en l'esmentat document, "i pel bé del poble de Formentera", Mayans va sol·licitar presentar "la major quantitat d'esmenes", sempre que siguin pactades entre Ferrer i ell mateix. En aquest sentit, Mayans va advocar per la realització d'una reunió amb la màxima autoritat de l'illa, amb el principal objectiu d'arribar a un acord que possibiliti el "màxim consens possible".

Alhora, Mayans es va posar en contacte, a través de diferents mitjans, com correu electrònic, fax i correu ordinari, amb representants d'associacions de Formentera perquè en el termini de presentació d'esmenes als pressupostos, que finalitza el pròxim dia 25 de novembre, es puguin portar a terme reunions perquè les les esmentades esmenes comptin amb el "beneplàcit i consens de la societat civil de Formentera", va postil·lar.

El diputat de la AIPF vol també mitjançant aquest comunicat de premsa fer arribar a tots els ciutadans de l'illa el correu electrònic aipfformentera@gmail.com perquè li puguin fer arribar les seves propostes i que aquestes puguin ser incloses en els pressupostos de la CAIB per a l'any 2009.