Melià creu que cal escoltar als veïns de Platja de Palma tot i que "un procés de reconversió requereix sacrificis"


Actualizado 24/8/2010 16:01:03 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

El president d'UM, Josep Melià, ha considerat que cal tenir en compte l'opinió dels veïns de la Platja de Palma pel que els és degut "escoltar", tot i que, segons ha afegit, un procés de reconversió "requereix sacrificis i que hi hagi algun enderroc".

Tot i això, "una altra cosa és", ha explicat, que els enderrocs que es preveuen en el Pla de reconversió de la zona "siguin o no els correctes". En declaracions a la premsa després d'una roda de premsa, Melià ha considerat que "forma part de la lògica de la reconversió" que es produeixin fets com enderrocs o canvis d'usos tot i que "sense prejutjar que el que es planteja en el Pla és correcte", ha matisat.

Així, ha entès que s'haurà d'escoltar les demandes i queixes dels veïns de la zona, analitzar el Pla de reconversió i, després, el partit farà pública la seva posició. En aquest sentit, ha remarcat que si cal replantejar el projecte de la Platja de Palma caldria fer "des del consens".

A més, ha considerat normal que hi hagi persones que puguin no estar "especialment contentes" amb aquest Pla, tot i que ha cregut que hauran de ser "justament compensades" pel procés.