El Meliá White House, reconegut amb el premi 'Hotel de l'any 2008' per la Cambra de Comerç polonesa


Actualizado 5/5/2008 14:49:06 CET

MADRID, 5 Maig. (EUROPA PRESS)

L'hotel Meliá White House, un dels més emblemàtics de Londres, ha estat guardonat fa poc amb el premi 'Hotel de l'Any 2008' que atorga anualment la Cambra de Comerç de Polònia al Regne Unit (BPCC) com un reconeixement a la qualitat, professionalitat i servei dels establiments de la regió.

El president de la BPCC, David Thomas, va destacar durant el lliurament dels premis el protagonisme de la innovació i l'excel·lència en els guardons, que es divideixen en sis categories, entre elles Desenvolupament empresarial, Servei comercial, Impacte social i Hotel de l'any.

El quatre estrelles de Sol Meliá a Londres va ser descrit pels membres de la Cambra Comerç de Polònia com un establiment "excel·lent tant per la seva hospitalitat com atent servei". Entre els elements que han fet que aquest establiment sigui mereixedor del premi, destaquen la seva oferta tecnològica, les seves equipades habitacions i la seva cuina creativa, elements que l'han fet mereixedor d'aquest important premi.

L'hotel compte amb de 581 habitacions i suites distribuïdes en vuit plantes, totes elles equipades amb totes les comoditats. L'establiment ofereix a més nombrosos serveis, incloent nou sales de conferències i celebracions, el restaurant L'Albufera, reconegut com el millor restaurant espanyol fora d'Espanya, un restaurant amb cuina internacional en viu, un saló piano-bar, sala The Level, centre de negocis i el conegut cafè Davidoff.