Mesquida assegura que els espanyols "estan farts" dels abusos dels controladors


Actualizado 20/7/2010 20:04:14 CET

SANTA CRUZ DE TENERIFE, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, ha afirmat aquest dimarts que els espanyols "estan farts" dels abusos dels controladors aeris i alhora ha defensat les mesures impulsades pel Govern d'Espanya per solucionar l'actual situació.

Mesquida ha explicat en declaracions a la 'Ràdio Club Tenerife-Cadena SER' recollides per Europa Press que el Ministeri de Foment ja ha dit que "arribarà fins al final" i ha afegit que d'aquesta manera la inspecció de la Seguretat Social estudiarà "totes les baixes i si hagués alguna actitud il·legal es remetran a la Fiscalia".

El ministre de Foment, José Blanco, ha anunciat que el Govern habilitarà controladors militars per cobrir les baixes dels controladors civils en situacions "excepcionals" i en moments puntuals. "Tenim l'obligació de prendre mesures alternatives", ha afirmat.

El secretari d'Estat de Turisme que va viatjar a Tenerife per subscriure el conveni per a la rehabilitació de les infraestructures turístiques del municipi de Puerto de la Cruz ha insistit que "els espanyols estan farts dels abusos dels controladors, de perdre dies de vacances, connexions, dies de treball o celebracions familiars".

Davant d'això Mesquida ha afirmat que "els espanyols saben que tenen la fermesa del Govern" i al mateix temps va recalcar que "el Govern sap que té tot el suport de la ciutadania per actuar amb aquesta fermesa".